vrijdag, november 07, 2008

:'(


Na zeven jaar is het mooi geweest.

Het boek Return to Reason wordt gesloten. We hebben geen ruzie, geen muzikale meningsverschillen of verschillende ambities. Het is gewoon genoeg geweest.
Terugkijkend op zeven jaar hebben we afscheid genomen van een bandlid en een goede vriend ervoor terug gekregen, we hebben een bus gekocht en versleten. We hebben getourd, gehuild met en gelachen om elkaar, ep’s opgenomen en zijn heel erg dronken geworden. In zeven jaar hebben we gespeeld met grote bands op belangrijke grote podia en met kleinere bands op nog kleinere podia wat uiteindelijk grotere shows bleken.

Er zal geen afscheidsshow komen waarin we pretenderen meer te zijn dan we eigenlijk waren. Dit is het laatste wat je van ons als band zal horen.

Dit einde zou echter niet compleet zijn zonder een aantal mensen te bedanken die er altijd voor ons als band geweest zijn

Patrick Emanuels, die ons door de hele UK heeft gereden in onze aftandse bus, Evelien Berger die altijd voor onze merch heeft gezorgd en Dennis DamnEngine voor het maken van de hardste cd-hoes ooit.

Verder moeten we Simone van Es en Niels Vinck bedanken voor het maken van fotos, Crossfire Cult voor het opzetten van te gekke shows, Erwin voor de myspace en de hulp op het podium, The Cave, het vetste podium in Amsterdam, en iedereen die ons ooit maar geboekt heeft, een t-shirt heeft gedragen of een cd heeft gekocht.


Take care, Return to Reason

1 Comments:

Anonymous Porry said...

Awww, kut. Ik weet hoe dit voeld maar als het er niet meer in zit dan houd het op. Hoe jammer het vaak ook is. DRummer nodig? ;P

12:51 a.m.  

Een reactie posten

<< Home